Пратете ни порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

За нас

Туристичката агенција Монд Травел е агенција со долгорочно искуство во организација и реализација на туристички аранжмани за во Македонија и странство. Нудиме многубројни опции за резервација на авионски билети како и хотелско сместување низ целиот свет,во соработка со сите турОператори од Македонија организира Туристички Летни и Зимски аранжмани ,исто така и тури по далечни дестинации.

Информации за контакт

Следете не на