ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ХОТЕЛ А’JИА ИСТАНБУЛ

Традиционална османлиска палата која ги украсува азиските брегови на Босфор

Хотелот A’jia доделен од наградата Конде Наст Јохансенс за извонредност во 2009 година како „Најдобар шармантен хотел“ во Европа.

Атистичен бутик хотел во Истанбул, А’џија е традиционална османлиска вила што го украсува азискиот брег на Босфор.

Со својата добро дизајнирана модерна внатрешност и вековната историска архитектура, Аџија е возбудливо место на Босфор.

Покрај лесниот пристап до историските и културните центри во градот, Аџија им нуди на своите гости многу посебно бегство од
метежот и вревата во животот со 16-те соби со неверојатен поглед на Босфор.

Хотелот поседува соби и апартмани со неверојатен поглед на Босфор

Секоја индивидуално дизајнирана просторија е опремена со мешавина од најсовремена опрема и удобност и бесконечна елеганција од 1800-тите, давајќи им
посебно задоволство на ценетите гости.

Секој гостин добива врвна услуга во Аџија и целта е престојот на гостите да го направи незаборавен со вниманието на деталите, како и на амбиентот.