Хотел Гранд Анка служи со гостопримливост, со чест од 1996 година. Со своето стручно лице, Гранд Анка ви претставува квалификувана услуга и удобност.

Од 1996 година Гранд Анка служи совршено и работи напорно за да го надмине квалитетот на услугата надвор од совршенството. Хотелот Гранд Анка се наоѓа во Финдикзаде (Стариот град) на растојание од 2 км до Султанахмет, 1,5 км до Таксим и 10 км до Аеродромот. Освен тоа, можете да отидете на сите овие места земајќи трамвај пред нашиот хотел во Истанбул.

Нашиот хотел е птица што сакаше да живее во планински кафе. Поради тоа, таа го има името на планинскиот кафе, што се нарекува и хотел Гранд Анка.

Хотелот поседува 107 соби, 1 апартман 240 кревети во нашиот хотел модерна декорација за ваша удобност со опрема со висока технологија.

Турската кујна е една од водечките братучеди на светот. Нашите ресторани ви нудат целосен избор за појадок, ручек и вечера.