Хотел Гранд Јавуз Султанахмет
Ве молиме, посветете поголемо внимание на вашето сместување во Истанбул и не ризикувајте.

- Хотел со 4 starвездички заверен од Република Турција. Министерство за култура и туризам
- Меѓународен ИСО сертифициран за безбедност на храна и ИСО сертифициран хотел за управување со квалитет.
- Централна локација
- Удобни и корисни простории
- Искусен, професионален тим

Со задоволство ќе ве пречекаме како семејство Гранд Јавуз во нашите 111 удобни соби и апартмани, реновирани во модерен архитектонски стил

Ние би сакале да им се заблагодариме на сите наши партнери, вклучувајќи тур-оператор, туристичките  агенција, компанија со која сме соработувале, на нашите илјадници гости кои нè претпочитаа од 1992 година, престојуваа многупати и го препорачаа нашиот хотел.
Ова е пример текст. Заменете го со ваша содржина. Само кликнете врз ова поле и додадете свој текст.