VIP VILA LAKE HOUSE 

Посебната вила со најлуксузниот изглед во Маврово се наоѓа во посредна близина на скијачкиот центар ,Преубавиот поглед на Мавровското езеро со најлуксузен мебел во внатрешноста на Вилата ке ве направат да се чуствувате посебно.

Вилата се издава исклучиво за едно семејство и тоа максимум 4+2 или 6 возрасни лица,располага со 2 спални соби и 1 соба со одвоени 2 кревети ,

Има два тоалети и Финска Сауна со целосна опрема 

Греењето е на струја и дрва (поврзано со каминот) со парно поставено низ цела вила.

 
 
    ЦЕНОВНИК 2021/2022
1-31 ОКТОМВРИ 1-30 НОЕМВРИ 1-25 ДЕКЕМВРИ 25ДЕК-02ЈАН 02-31 ЈАНУАРИ
15375 МКД 15375 МКД  15375 МКД 15375 МКД 15375 МКДНапомени:
*За 7ноќевања (Октомври,Ноември)следува попуст од 10%
*Вилата се издава минимум за 2 ноќевања
*За Нова година Вилата се издава минимум за 5 ноќевања
*Во цената е вклучена туристичка такса
*Сопствен приватен паркинг не се наплака дополнително
*финската сауна не се наплаќа дополнително