social image

MIA`S FAVORITE HOTEL-МАВРОВО

Ценовник-лето 2020 до 30.11.2020

Тип на соба Капацитет Еднокреветна Двокреветна
Еднокреветна(спорт) 1 24€ /
Двокреветна(спорт) 2 24€ 39€
Премиум(спорт) 2+1 24€ 39€
Двокреветна стандард 2 34€ 49€
Премиум 2+1 44€ 59€
Фамилијарна 4 84€ 99€
Фамилијарна(спорт) 4 64€ 79€
Вип апартман 6 89€ 109€
Спорт комфорт апп 6 79€ 94€

 

*Возрасен на дополнително легло во соба доплаќа 15евра по ноќ/20евра Вип апартман

*Две деца до 12години во соба бесплатно

*Деца над 12години плаќаат 15 евра по ноќ

*Check in:14:00 / Check out 10:00

*Миленичиња се дозволени до 12кг

*Порано чекирање во собите е бесплатно доколку постои можност

*Доколку останете во собата до 18ч,се наплаќа 50% од редовната цена

*Доколку останете во собата после 18ч,се наплаќа целосната сума