Хотел Моменто Бејазит 4*

Хотелот Моменто Бејазит ќе направи разлики со неговиот модерен стил и луксуз.


Нашите соби се украсени со оглед на удобноста и сместувањето на нашите гости. Гостите имаат можност да го користат нашиот лоби бар, конференциска сала, кафе - ресторан


Хотел Моменто Бејазит, се состои од 45 соби со модерен стил, ќе ја искористите предноста на брзата бесплатна Wi-Fi услуга во сите соби и низ хотелот. Собите имаат клима, директен телефон, приватна бања, фен за коса, сателитска ЛЦД телевизија, минибар, електронска комбинација на безбедно, 24-часовна услуга во соба.


Хотелот Моменто Бејазит нуди можност за вкус на турски и светски вкусни кујни со турското гостопримство.


Хотелот Моменто Бејазит се наоѓа во Истанбул Бејазит, точно во центарот на комората формирана од историски и туристички места. Можете да ги посетите римско-византиските уметнички дела, прекрасните палати и џамии на Отоманската империја; можете да одите на пат кон светот на шопинг во продавниците на Лалели, Бејазит и познатата Капали Чаршиа .