Хотелот и конвенцискиот центар Пулман Истанбул
се наоѓа на само 5 мин возење од Светскиот трговски центар и Саемот за изложби на ЦНР,
а хотелот е исто така близу до главните атракции на градот, Таксим и Стариот град.

Со своите 403 соби, Пулман Истанбул им нуди на своите гости луксуз и удобност што ги заслужуваат.
Хотелот нуди бесплатни услуги за своите гости,
Бесплатна WiFi
Бесплатен паркинг
Дневна шатл-служба до трговскиот центар во Истанбул
Перење и хемиско чистење,
Исто така хотелот „Пулман Истанбул“ и хотелскиот центар нуди и сала за извршни работи
сали за состаноци со различна големина и салата за конгреси ви нудат најуспешни настани.
 
Ова е пример текст. Заменете го со ваша содржина. Само кликнете врз ова поле и додадете свој текст.