social image
Вила Бети

Вила Бети се наоѓа веднаш на пат пред рестораните "Кристијан" и "Мавровски мерак" во близина на скијачките терени на бистра со прекрасен 
поглед према Мавровското езеро.

Прекрасната Вила опфаќа 100m2  во која има дневна соба на долниот кат, заедно со максимално опремена кујна и голема тераса.

На вториот кат има 3 соби, две двокреветни и една спална соба во која има телевизор со сите канали (LED), секоја со посебна тераса.


Има два тоалети, едниот се наоѓа на долниот кат, додека пак вториот е горниот кат.

Греењето е на струја со парно поставено низ цела вила. Вилата има два големи дворови и ѕидана камена скара.

 
 
    ЦЕНОВНИК 2023/2024
1-31 ОКТОМВРИ 1-30 НОЕМВРИ 1-25 ДЕКЕМВРИ 25ДЕК-02ЈАН 02-31 ЈАНУАРИ
5536МКД 5536 МКД  6140 МКД 7400 МКД 6140 МКДНапомени:
*За 7ноќевања (Октомври,Ноември)следува попуст од 10%
*Вилата се издава минимум за 2 ноќевања
*За Нова година Вилата се издава минимум за 5 ноќевања
*Во цената е вклучена туристичка такса
*Сопствен приватен паркинг не се наплака дополнително