Вила Сара

Вила Сара се наоѓа во населеното место Леуново на 800м од познатион хотел Радика во преубава букова шума и прекрасен пејсаж.

Вилата опфаќа 80м2 во која има дневна соба на долниот кат со преубав ѕидан камин, современа кујна и трпезарија со директен излез на тераса

На вториот кат има 3 соби, една спална соба во која има телевизор со сите сателитски канали  и две соби кои се прилагодуваат по потреба за поединечно и парови  , едната од собите има и мал балкон.

Има еден тоалет, кој се наоѓа на долниот кат.

Греењето е на струја и дрва (поврзано со каминот) со парно поставено низ цела вила. Вилата има голем двор и ѕидана камена скара и фурна со летниковец.

 
 
    ЦЕНОВНИК 2023/2024
1-31 ОКТОМВРИ 1-30 НОЕМВРИ 1-25 ДЕКЕМВРИ 25ДЕК-31ЈАН МАЈ-ЈУНИ-ЈУЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ
4305 МКД 4305 МКД  5536 МКД 6140 МКД 3700 МКДНапомени:
*За 4ноќевања (МАЈ-ЈУНИ-ЈУЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ)следува 1ноќевање гратис
*Вилата се издава минимум за 2 ноќевања
*Целосна опрема со Скара и Фурна на дрва
*Во цената е вклучена туристичка такса
*Сопствен приватен паркинг не се наплака дополнително