Вила Влора АПАРТМАН 2


Вила Влора се наоѓа во населеното место Маврови Анови во преубава букова шума и Поглед на Езеро

Вилата поседува 2 апартмани со посебни влезови и тоа апартман 2 со површина од 80м2 со преубав и модерен ентериер со прекрасен и топол камин .

 
 
    ЦЕНОВНИК АПАРТМАН2  2023/2024
1-31 ОКТОМВРИ 1-30 НОЕМВРИ 1-25 ДЕКЕМВРИ 25ДЕК-31ЈАН МАЈ-ЈУНИ-ЈУЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ
9500 МКД 9500 МКД  10500 МКД 10500 МКД 9500МКДНапомени:
*Вилата се издава минимум за 2 ноќевања
*Во цената е вклучена туристичка такса
*Сопствен приватен паркинг не се наплака дополнително