ТРГНУВАЊЕ ОД ДЕНОВИВРЕМЕ
ГостиварСекој ден10:30 и 22:30
ПРЕВОЗНИК ХАК БУСADL OWADL RTCHD OWCHD RT
ELBASAN15 €25 €10 €15 €
DURRES15 €25 €10 €15 €
TIRANA15 €25 €10 €15 €